1)Toiminut projektipäällikkönä julkishallinnan asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen työpöytä -järjestelmä ja otetiin järjestelmä palveluiden ylläpidettäväksi.

2)Toiminut palvelupäällikkönä julkishallinnan asiakkaalle, kun toimitettiin asianhallinta järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi.

3)Toiminut projektipäällikkönä eläkeyhtiö asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen työpöytä -järjestelmä ja siirretty järjestelmä palveluiden ylläpidettäväksi.

pp_työpöytä

 

 

 

 

 

 

4) Toiminut projektipäällikkönä opiskelijasäätiölle, kun toimitettiin toiminnanohjausjärjestelmä ja siirretty järjestelmä palveluiden ylläpidettäväksi.

5) Toiminut projektipäällikkönä teollisuus asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen työpöytä ohjelmisto ja otetiin järjestelmä palveluiden ylläpidettäväksi.

6) Toiminut palvelupäällikkönä julkishallinnan asiakkaalle, kun toimitettiin dokumenttienhallinta järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi.pp_dokumenttienhallinta

 

 

 

 

7) Toiminut palvelupäällikkönä julkishallinnan asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen arkistointi -järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi.

pp_arkisto

 

 

 

 

 

8) Toiminut projektipäällikölle pankki -asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen työpöytä järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi.

9) Toiminut projektipäällikkönä kiinteistöhallinta asiakkaalle, kun toimitettiin dokumenttienhallinta järjestelmän versiopäivitys.

10) Toiminut projektipäällikkönä käyttöönottoprojektissa, kiinteistötoimialalle toimitettu toiminnanohjausjärjestelmä, verkkopalvelut sekä käyttöönotettu huoltokirja ja energiaseuranta palvelut. Tiedote

pp_verkkopal

 

 

 

 

11) Toiminut projektipäällikkönä, kun kiinteistötoimialan asiakkaalle toimitettu verkkopalveluportaali ja sähköinen -asuntohakemus asukkaille.

pp_asuntoha

 

 

 

 

 

12) Toiminut projektipäällikkönä, kun työttömyyskassalle toimitettu asianhallintajärjestelmän kehitysprojekti ja siirretty järjestelmä palveluiden ylläpidettäväksi.

13) Toiminut palvelupäällikkönä julkishallinnan asiakkaalle, kun toimitettiin skannaus -järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi. pp_skannaus

 

 

 

 

14) Toiminut projektipäällikkönä perintätoimisto -asiakkaalle, kun toimitettiin sähköinen työpöytä -järjestelmä ja siirretty palveluiden ylläpidettäväksi.